DUBAI Nova godina 2020 Termin: 28.12. – 04.01. / 8 dana – 7 noćenja - BEE | Business Ways

DUBAI Nova godina 2020 Termin: 28.12. – 04.01. / 8 dana – 7 noćenja

D U B A I

Nova godina 2020 na + 25°C

 

Dubai – dragulj arapskog zaljeva je izuzetno i kontrastno mjesto predstavlja pravi svijet u malome koji može zadovoljiti potrebe i želje baš svakog gosta. Ujedno se smatra i  gurmanskom prijestolnicom Srednjega istoka. Posjetite ovaj čuveni emirat i priuštite si bezcarinsku kupovinu, razgledavanje mjesta s pogledom na najviše građevine na svijetu, večernje krstarenje po rijeci, ulaz u najveći vodeni park te uživanje na zlatno pješčanoj plaži toploga mora. Pored Dubaija imat ćete priliku  upoznati još i zanimljivu prijestolnicu Arapskih Emirata – Abu Dhabi koji Vas sigurni smo neće ostaviti ravnodušnima…

 

Termin: 28.12. – 04.01. / 8 dana – 7 noćenja

Prijevoz: avion – direktan let

 

 Cijena aranžmana po osobi (minimalno 20 prijava):

 

               HotelRANE REZERVACIJE DO 15.08.REDOVNE REZERVACIJE
3* Ibis Al Barsha ili sličan https://www.accorhotels.com/gb/hotel-6540-ibis-dubai-al-barsha/index.shtml 1699 KM1799 KM
4* Novotel Al Barsha

https://www.accorhotels.com/gb/hotel-6535-novotel-dubai-al-barsha/index.shtml

 

1899 KM1999 KM

 

Popusti za djecu sa 2  odrasla u sobi na aranžman: Ibis Al Barsha 3*: 0 – 11,99 god: 500 KM – djeca spavaju isključivo na zajedničkom ležaju – moguće je smjestiti samo 1 dijete u sobu sa roditeljima.

Novotel Al Barsha 4*: 0 -5,99 god: 700 KM; 6-16 god: 400 KM – djeca spavaju isključivo na zajedničkom ležaju –

Dvoje djece u sobi – na upit


  ARANŽMAN UKLJUČUJE :

 • Avio prijevoz na relaciji Sarajevo – Dubai – Sarajevo (Fly Dubai) – direktan let                                 
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • Smještaj na bazi 7 noćenja sa doručkom u 1/2 sobi u odabranom hotelu
 • Pratilac putovanja na minimalno 20 prijava
 • Troškove organizacije putovanja

                                                                                

ARANZMAN NE UKLJUCUJE:

 • Aerodromske taxe 180 eur po osobi
 • Cijenu vize sa ishođenjem 175 KM (potrebna jasna kopija pasoša – validnost minimalno 6 mjeseci)
 • Boravišnu taxu koja se plaća direktno na recepciji hotela i iznosi od 10 – 20 AED po osobi po danu
 • Fakultativne izlete
 • Doplatu za 1/1 sobu

 

KRATAK PREGLED PUTOVANJA:

 1. DAN / 28.12.2019 / SARAJEVO – DUBAI

Sastanak putnika na sarajevskom aerodromu 3 sata prije leta. Let za Dubai  u 17:25 h na letu broj FZ-762. Slijetanje u Dubai u 02:00 h. (SVA NAVEDENA VREMENA SU LOKALNA). Nakon carinskih formalnosti transfer do hotela. Smještaj i noćenje.

 1. DAN / 29.12.2019 / DUBAI

Nakon doručka u hotelu slijedi fakultativni razgled Dubaija. Obići ćemo i Jumeirah beach hotel i Burj Al Arab hotel, najluksuzniji i najviši hotel na svijetu. Mogućnost posjete Souk Madinat Jumeirah (Turistički bazar), sjecište kafića i restorana sa jako dobrim pogledom na hotel Burj Al Arab. Prolazak pored Sheikh Mohamed Bin Rashid palače i dolazak na ostrvo Palme Jumeirah na kojoj se nalazi prekrasni i dobro poznati hotel Atlantis. Na kraju izleta  prilika da se vidi najviša zgrada na svijetu, Burj Khalifa, najveći tržni centar na svijetu, Dubai mall i igrajuće fontane koje oduzimaju dah. Povratak u hotel. Noćenje.

 1. DAN / 30.12.2019 / DUBAI – ABU DHABI – DUBAI

Nakon doručka u hotelu odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka, prijestolnicu Ujedinjenh Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Dvosatna vožnja pustinjskim krajolikom. Grad odlikuje mnoštvo zadivljujućih modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Obilazak Sheikh Zayed džamije, Heritage village i Ferrari world-a. Nakon cjelodnevnog izleta povratak u hotel u Dubai. Noćenje.

 1. DAN / 31.12.2019 /DUBAI – SRETNA NOVA GODINA

Nakon doručka slobodno vrijeme za individualne aktivnosti te pripreme za individualni doček Nove godine na otvorenom. Noćenje. U hotelu.

 1. DAN/ 01.01.2020 / DUBAI

Nakon doručka u hotelu predlažemo vam poslijepodnevni fakultativni odlazak u pustinju. Tura Vas vodi ravno u srce pustinje uzbudljivom vožnjom luksuznim džipovima sa profesionalnim vozačima te uživanju u očaravajućoj ljepoti uz jahanje kamila i skijanje na pijesku uz dosta uzbuđenja i zabave… Imat ćete priliku jahati kamile pokraj Beduinskog sela, te probati Shishu (nargilu), uz prelijepi zalazak sunca. Uz sve to ćete probati ukusni roštilj uz koji će Vas zabavljati trbušna plesačica. Povratak u hotel i noćenje.

 1. DAN/ 02.01.2020 / DUBAI

Nakon doručka predlažemo slobodno vrijeme za individualne aktivnosti: uživanje na plažama, shoppingu, šetnji. U poslijepodnevnim satima predlažemo fakultativno Dhow krstarenje kanalima sa uključenom večerom. Noćenje u hotelu.

 1. DAN/ 03.01.2020 / DUBAI

Nakon doručka predlažemo slobodno vrijeme za individualne aktivnosti: uživanje na plažama, shoppingu, šetnji. Noćenje u hotelu.

 1. DAN / 04.01.2020/ DUBAI – SARAJEVO

Nakon doručka odjava iz hotela te transfer do aerodroma. Let za Sarajevo u 12:55 h na letu broj FZ-761. Dolazak u Sarajevo predviđen je 16:15 h po lokalnom vremenu. Sa pjesmom na usnama i osmijehom na licima završava se naše jedinstveno putovanje u Dubai..

 

NAPOMENA:  navedeni program je prijedlog te može doći do izmjena u rasporedu i redoslijedu programa, na destinaciji

 

Za ovaj program vaze opci uslovi putovanja agencije Bee doo.

 

Your Details

Let us know how to get back to you.


How can we help?

Feel free to ask a question or simply leave a comment.